• Products

Silicone & Bagian Karét Fabricating

Silicone & Bagian Karét Fabricating

Silicone and Rubber Products Fabricating-1
Silicone and Rubber Products Fabricating-2

Chengda Karét & Plastik nyaéta-layanan pinuh ngaropéa silicone jeung produk karét produsén, kami dilengkepan genep sét mesin komprési karét canggih (tina 100tons ka 300tons, ukuran kapang-piring pangbadagna nyaéta 46 inci), kamar silicone campur kode individu jeung campur karét. kamar, pinuh cocog molds timer dijieun, ngaliwatan ku ukur precision sarta inspeksi kontrol kualitas ketat, bisa ngahasilkeun-precision tinggi custom karét gasket & segel, bellow karét custom, sagala jinis karét custom sarta bagian silicone sakumaha per kabutuhan konsumén urang.

Sacara umum, kami nyarankeun pilihan processing katuhu pikeun konsumén urang dumasar kana efisiensi ongkos optimal, di handap ieu bubuka detil rupa prosés layanan compressing karét silicone.

Silicone and Rubber Products Fabricating-3

Jasa Fabrikasi Produk:

Molding komprési nyaéta prosés nu nempatkeun bahan karét preformed langsung kana cavities kapang, lajeng nutup nepi kapang jeung ditahan pikeun waktu nu tangtu, bahan karét ieu dikomprés kana bentuk cavities dina tekenan sarta suhu husus.

Ieu mangrupikeun cara ngolah karét anu paling sering dianggo, kusabab biaya perkakas anu rendah, langkung seueur rohangan, cocog pikeun produksi ukuran leutik atanapi ukuran tengah.

Prosés Fabrikasi Produk:

Silicone and Rubber Products Fabricating-4

Teundeun bahan karét dina rongga kapang.

Silicone and Rubber Products Fabricating-5

Tutup nepi kapang jeung tahan dina tekenan husus sarta suhu bari bahan karét cures.

Silicone and Rubber Products Fabricating-6

Nalika tamba réngsé, buka kapang jeung cabut bagian.