• Products

Basis Pangaweruh Bahan Karét

Basis Pangaweruh Bahan Karét

Chengda Rubber & Plastic gaduh pangalaman anu beunghar dina pilihan sareng pamekaran bahan silikon sareng karét, urang tiasa nyarankeun bahan silikon sareng karét anu leres atanapi ngembangkeun rumus karét khusus pikeun anjeun sasuai ka kabutuhan khusus anjeun, pilihan bahan karét bakal dumasar kana biaya-éféktif anu optimal. , pikeun ngahontal maksimalisasi nilai pikeun proyék-proyék.

Pamilihan Bahan

Aya seueur fitur sareng sipat anu béda tina bahan silikon sareng karét, anu seueur dianggo dina produk sareng lingkungan anu béda.Contona: Urang boga bahan silicone dahareun kelas, bahan silicone kelas médis, bahan silicone conductive, bahan elastis tinggi, bahan tahan panas, bahan retardant seuneu jeung sajabana sarta kami ogé boga EPDM, NBR ..bahan karét.Urang bisa manggihan tur ngagunakeun bahan katuhu nurutkeun sarat customer urang.

capabilite04-01

Bahan Campuran

Chengda Rubber & Plastic dilengkepan mesin pencampur silikon sareng mesin pencampuran karét, kamar pencampuran silikon lebu-buktina, sareng pagawé anu ngalaman nyayogikeun karét sareng bahan silikon anu saé pikeun bengkel karét molding kami..

rubber mixing machine 2

Pangwangunan Bahan

Chengda Rubber & Plastic geus ngawangun sambungan kuat sarta gawé babarengan jangka panjang jeung pabrik sanyawa karét ngarah anu owns ahli ngalaman tur kamampuhan inovasi alus teuing, urang bisa ngamekarkeun formulasi karét custom sakumaha per kaperluan husus rinci konsumén 'dina waktu anu singget.

capabilite05-03