• Products

Desain Produk & Prototyping

Desain Produk & Prototyping

Dongguan Chengda Rubber & Plastics Technology mangrupikeun produk silikon khusus téknis & produsén produk karét, khusus dina ngadamel produk silikon sareng karét sareng suku cadang.

Desain produkjasa:

Tim rékayasa kami gaduh desain anu beunghar sareng pangalaman manufaktur pikeun ngajantenkeun ideu anjeun nyata, ngamangpaatkeun pangaweruh sareng pangalaman urang pikeun nyepetkeun waktos anjeun ka pasar.Urang ogé bisa ngarancang produk nurutkeun konsép Anjeun.Lamun nyadiakeun sampel, urang tiasa 3D nyeken sampel tur meunangkeun desain 3D produk, lajeng urang bisa ngaropéa desain dumasar kana gagasan anjeun.

Product Design Service-01
Product Design Service-02
Product Design Service-03

Palayanan Prototipe Rapid:

Ogé, nalika anjeun hoyong ningali sareng ngaraosan desain bagian karét khusus sateuacan fabrikasi kapang dimimitian, Chengda Rubber & Plastic tiasa ngahasilkeun prototipe gancang pikeun anjeun, urang tiasa nyitak sampel nganggo percetakan 3D atanapi urang tiasa ngadamel kapang sampel sareng ngadamel conto pikeun anjeun.

Sample Fabricating machine
sample rubber mixing machine
Sample Fabricating machine-1

Komunikasi Gampang:

Tim penjualan Chengda Rubber & Plastic pisan sabar sareng gampang komunikasi, jalma penjualan kami bakal nyandak tim rékayasa pikeun ngamimitian komunikasi anu jero sareng anjeun, kalebet struktur, kasabaran, bahan, warna, fungsi sareng efisiensi biaya, ngabantosan anjeun milarian anu optimal. solusi pikeun proyék silicone custom Anjeun atawa proyék karét custom.

Reasy Communication