• Produk

Warta Industri

Warta Industri

  • Upami anjeun hoyong nyandak orok anjeun kalayan gampang, tilelep kotak tuang siang pikeun ngabantosan.

    Upami anjeun hoyong nyandak orok anjeun kalayan gampang, tilelep kotak tuang siang pikeun ngabantosan.

    Kuring yakin yén saprak boga orok, loba indung anu sarua jeung jadi pohara hipu.Kuring biasana pernah mawa utensils nyalira mun kuring kaluar.Balukarna, kuring kudu bajoang pikeun orok.Éta pasti ...
    Maca deui
  • Segel kulkas anu hina pisan mangpaat!

    Segel kulkas anu hina pisan mangpaat!

    Unggal kulawarga teu bisa ngalakukeun tanpa kulkas, tapi sanggeus sababaraha waktu, kulkas mucunghul aneh: Pas panto kulkas dibuka, angin tiis kalawan bau aneh pencét hareup.Pas kuring nyokot dahareun, kuring manggihan yén tempat nu ...
    Maca deui
  • Produk silikon médis ngagaduhan kategori éta?

    Dina taun anyar, konsumsi produk karét silicone geus laun jadi trend luhur.Seueur produk karét silikon biasa parantos balik kana tatanan, sareng produk karét silikon anu nembé dikembangkeun malah langkung seueur.Candak anu paling trendi médis-gra...
    Maca deui
  • Panutup kasus telepon pinter, bahan naon anu pangsaéna?

    Upami anjeun mésér telepon sélulér, asesoris naon anu anjeun kedah mésér?Chengda bakal nyarios: kasus telepon.Dina panempoan Jeep, wadah telepon sélulér mangrupikeun aksésori anu diperyogikeun.Tapi kuring yakin aya ogé loba jalma anu cuk Chengda: meuli kasus handphone téh superfluous ...
    Maca deui
  • Bubuka pos-processing produk karét

    Produk karét mindeng merlukeun sababaraha pos-processing sanggeus vulkanisasi pikeun jadi produk rengse mumpuni.Ieu ngawengku: ① Ujung trimming produk kapang karét ngajadikeun beungeut produk lemes jeung diménsi sakabéh minuhan sarat;② Sanggeus s...
    Maca deui
  • Naon komponén utama produk karét?

    Naon komponén utama produk karét?● Ieu struktur ranté cabang, sarta struktur ranté cabang sacara umum, aggregation tina ranté macromolecular produk karét na bakal ngabentuk gél a.Gél anu dihasilkeun henteu aya mangpaatna pikeun karét, boh tina segi kinerja atanapi ...
    Maca deui
  • Naon bédana tina selang silikon sareng selang karét tradisional sareng selang PVC?

    Naon bédana tina selang silikon sareng selang karét tradisional sareng selang PVC?

    Dibandingkeun sareng selang karét tradisional sareng selang PVC, selang silikon ngagaduhan résistansi ngagem sareng umur jasa anu luhur.Spiral textured, lightweight, super abrasion na torsion tahan, tahan ka paling bahan kimia, kalawan tambaga plated palastik coated kawat baja sp ...
    Maca deui
  • Naha produk silikon dipikacinta ku seueur jalma?

    Naha produk silikon dipikacinta ku seueur jalma?

    Éta kedah janten sabab produk silikon gaduh kaunggulan unik na.Ayeuna hayu urang nempo kaunggulan unik tina silicone.1. résistansi Suhu: The rentang suhu lumaku tina silika gél nyaéta 40 mun 230 darajat Celsius, sarta eta bisa dipaké dina oven microwave jeung seuseuh, jadi sababaraha manu ...
    Maca deui
  • Naha Silicone Aman?Éta gumantung…

    Produk silikon beuki populer sareng tiasa dipendakan di ampir unggal dapur, kamar mandi atanapi pabinihan.Tapi naha aranjeunna aman? Hayu urang tingali.Sapanjang sababaraha taun katukang, produk silikon parantos aya di mana-mana.Warna caang, desain senang jeung practicality geus dijieun silicone pr ...
    Maca deui