• Products

warta

Pamakéan sarta fungsi bagian silicone

Asesoris silikon - dinten ayeuna kuring bakal nunjukkeun ka anjeun naon bagian asesoris silikon, sareng kami bakal ngajelaskeun pamakean sareng pungsi bagian silikon hiji-hiji.

Bagian silikon bisa dibagi jadi dua kategori umum, hiji milik silicone sarta séjén milik karét.Ulah underestimate béda antara kecap ieu, fungsi maranéhanana masih pohara béda.

Bahan baku bagian silikon: Karet nitril (NBR), karet styrene butadiena (SBR), karet alam (NR), neoprene (CR), etilena propilena diene monomer (EPDM), karet butadiena (BR), lem silikon (Silikon) ( SIR) sareng bahan baku sanés sareng sajabana.

silicone gasket

Kategori silikon: Sapertos tabung silikon, gasket silikon, wisher silikon ultra-ipis, lambar silikon bungkus plastik, lambar silikon panjang infinitely, strip sealing silikon, strip ngawangun husus, panyambung silikon, cingcin sealing kotak dahar beurang silikon, cingcin sealing kotak tetep seger , LED tampilan ring waterproof, silicone tableware, Silicone stoppers botol, hampang insulasi panas, coasters silicone, molds silicone, leungeun baju silicone torek, Straps silicone, pinggel silicone jeung sajabana

Kategori karét: rupa-rupa spésifikasi cingcin karét, cingcin anti cai, O-cingcin, segel minyak, pipa lebu, gasket karét, bantalan, bantalan suku, bantalan anti skid karét, nyerep kejut, gear karét, gasket audio, ban mobil kaulinan sareng sadayana. rupa-rupa potongan karét jeung produk rengse.

Pamakéan silikon sareng asesoris Karét: Sapertos pas listrik, pompa hawa sareng klep, klep pompa cai, konduktif, konektor, sanitary ware, alat gas, médis, suku cadang mobil, industri sareng industri anu sanés.

Éta parantos gaduh téknologi industri anu dewasa pisan sareng parantos tiasa nyumponan sadaya prosés di luhur.Sababaraha produk husus bisa merlukeun prosés jeung prosés pisan pajeulit.Nalika milih pabrik produk silikon, anjeun ngan ukur tiasa milih produsén produk silikon profésional pikeun ngaropea produk anjeun!

silicone connector


waktos pos: Mar-31-2022