• Products

warta

Kumaha carana milih karasa luyu pikeun ngolah pinggel silicone custom?

Ngeunaan ngolah wristbands silicone ngaropéa, loba babaturan teu wawuh pisan jeung alam bahan produk jeung produksi jeung téhnologi processing, jadi produk anu dihasilkeun némbongkeun kurangna kinerja sarta turunna dina fungsi praktis, lajeng ngolah ngaropéa tina wristbands silicone. kudu Kumaha carana milih karasa?

silicone wristbands13

Pilihan karasa sareng lemes tina bahan baku silikon bakal ngahasilkeun bédana anu béda dina pagelaran produk anu béda, sareng gelang silikon mangrupikeun salah sahijina.Nepi ka ayeuna, karasa gelang silikon anu biasa dianggo antara 40-60 derajat.Aya bédana tangtu.Contona, laju elongation bahan 40-gelar bakal ngahontal ngeunaan 150%, sarta karasa bahan 60-gelar ngan bisa ngahontal ngeunaan 80%.Ku alatan éta, konsumén kudu nangtukeun pungsionalitas produk pikeun milih karasa saluyu pikeun ngahontal efek nu dipikahoyong.

silicone wristbands14

Gelang silikon anu karasa luhur langkung sesah diproduksi.Pikeun pabrik produk silicone, nu leuwih luhur karasa pinggel silicone, nu leuwih luhur laju produksi cacad, sarta gaya tensile tina pinggel ogé bakal kapangaruhan.Sanggeus lila, éta bakal gampang megatkeun, jadi Lamun milih hiji pinggel silicone dijieunna tina bahan-teu karasa tinggi, perlu jadi akrab jeung naha struktur produk bisa nanggung karasa pakait.
Gelang silikon anu teu karasa langkung handap rentan ngalembutkeun produk, sareng gaya tensile anu teu cekap nyababkeun daya tahan produk anu rendah.Ku alatan éta, pinggel silicone low-teu karasa Disarankeun teu stretched na twisted pikeun lila pikeun mastikeun pamakéan normal.produk silicone low-kateuasanana kudu vulcanized sarta dijieun release kapang Normal, kayaning release kapang mimiti guna ngaronjatkeun efisiensi sarta ngurangan waktu salila prosés produksi jeung ngolah produsén silicone, bisa ngabalukarkeun produk jadi lemes jeung lemah. , hasilna fenomena nu manteng moal bounce.Upami éta henteu disababkeun ku prosés produksi, maka paménta kedah milarian alesan tina bahan baku!
Ku alatan éta, kami nyarankeun yén karasa gelang silikon anu dirancang sareng diproduksi biasana antara 40 ° -70 °.

silicone wristbands3

 


waktos pos: Mar-31-2022