• Produk

Warta

Warta

  • Naon detil anu kedah diperhatoskeun dina kustomisasi segel silikon

    Naon detil anu kedah diperhatoskeun dina kustomisasi segel silikon

    Dina kahirupan jeung karya urang ngagunakeun dina produk silicone tungtung panginten rupa-rupa nu ngawengku anjing laut silicone, sababaraha praktis dina industri manufaktur bagian mesin, sababaraha dipaké dina produk éléktronik asesoris leutik, tapi ogé sababaraha dipaké dina kaperluan sapopoé panerapan rumah tangga, dina anu r...
    Maca deui
  • Upami anjeun hoyong nyandak orok anjeun kalayan gampang, tilelep kotak tuang siang pikeun ngabantosan.

    Upami anjeun hoyong nyandak orok anjeun kalayan gampang, tilelep kotak tuang siang pikeun ngabantosan.

    Kuring yakin yén saprak boga orok, loba indung anu sarua jeung jadi pohara hipu.Kuring biasana pernah mawa utensils nyalira mun kuring kaluar.Balukarna, kuring kudu bajoang pikeun orok.Éta pasti ...
    Maca deui
  • Segel kulkas anu hina pisan mangpaat!

    Segel kulkas anu hina pisan mangpaat!

    Unggal kulawarga teu bisa ngalakukeun tanpa kulkas, tapi sanggeus sababaraha waktu, kulkas mucunghul aneh: Pas panto kulkas dibuka, angin tiis kalawan bau aneh pencét hareup.Pas kuring nyokot dahareun, kuring manggihan yén tempat nu ...
    Maca deui
  • Produk silikon médis ngagaduhan kategori éta?

    Dina taun anyar, konsumsi produk karét silicone geus laun jadi trend luhur.Seueur produk karét silikon biasa parantos balik kana tatanan, sareng produk karét silikon anu nembé dikembangkeun malah langkung seueur.Candak anu paling trendi médis-gra...
    Maca deui
  • Panutup kasus telepon pinter, bahan naon anu pangsaéna?

    Upami anjeun mésér telepon sélulér, asesoris naon anu anjeun kedah mésér?Chengda bakal nyarios: kasus telepon.Dina panempoan Jeep, wadah telepon sélulér mangrupikeun aksésori anu diperyogikeun.Tapi kuring yakin aya ogé loba jalma anu cuk Chengda: meuli kasus handphone téh superfluous ...
    Maca deui
  • Bubuka pos-processing produk karét

    Produk karét mindeng merlukeun sababaraha pos-processing sanggeus vulkanisasi pikeun jadi produk rengse mumpuni.Ieu ngawengku: ① Tepi trimming produk kapang karét ngajadikeun beungeut produk lemes jeung diménsi sakabéh minuhan sarat;② Saatos s...
    Maca deui
  • Babandingan antara segel colokan pan jeung ring segel O \ U

    O-ring segel: karét tina rupa-rupa bahan jeung karasa, ilahar dipaké nyaéta karét nitrile, karét fluorine, karét silicone jeung étiléna propiléna karét, jsb ring sealing U ngawangun: ayeuna umumna polyurethane, sarta sababaraha anu harder karét Pan colokan. cincin segel...
    Maca deui
  • Naon komponén utama produk karét?

    Naon komponén utama produk karét?● Ieu struktur ranté cabang, sarta struktur ranté cabang sacara umum, aggregation tina ranté macromolecular produk karét na bakal ngabentuk gél a.Gél anu dihasilkeun henteu aya mangpaatna pikeun karét, boh tina segi kinerja atanapi ...
    Maca deui
  • Jarami silikon, jaga kaséhatan anjeun sareng nyumbang kana lingkungan

    Jarami silikon, jaga kaséhatan anjeun sareng nyumbang kana lingkungan

    Dina kahirupan sapopoe, urang mindeng datang kana kontak jeung straws plastik biasa disposable, tapi ngagunakeun teuing teu alus pikeun kaséhatan urang, sarta ogé ngabalukarkeun beungbeurat hébat kana lingkungan.Seueur nagara ngalarang panggunaan plastik.Ngagunakeun jarami logam, rasa teuing ha ...
    Maca deui