• Products

Kapang Desain & Manufaktur

Kapang Desain & Manufaktur

Tim desain kapang mangrupikeun konci téknologi Karét & Plastik, sadaya kapang bagian karét & bagian silikon diprogram sareng dirarancang ku tim desain kapang, urang tiasa ngabantosan anjeun ngabéréskeun sababaraha masalah kapang upami anjeun mawa kami karét atanapi proyék palastik.Titik desain kapang:

1.

Struktur kapang optimal pikeun ngawujudkeun produksi efisiensi tinggi.

2.

Nurut sarat tina gambar, kontrol kasabaran ketat.

3.

Taya flash-garis dina surfaces penting bagian karét atawasilikonbagian.

4.

Biaya kapang sareng umur kapang.
Mold design& manufacturing
mold design&manufacturing

Téknologi Pengolahan Kapang Luar Biasa:

Chengda Rubber & Plastic technicians skillful gaduh téknologi luar biasa tina fabrikasi kapang jeung sikep dedicated earnest, éta naha urang tetep kaunggulan dina produk karét custom sarta produk silicone custom widang manufaktur.

Kalolobaan technicians jeung pagawe ngawula di Chengda Karét & Plastik salila sababaraha taun sarta boga pangalaman euyeub dina fabrikasi kapang, urang miara sagala rinci leutik dina ngolah, pikeun mastikeun ngahasilkeun molds tinggi tepat na lila-hirup pikeun karét atawa produk plastik manufaktur.

CNC machine
CNC machine-2