• Products

FAQ

FAQ

FAQ

Patarosan remen ditanya

Naon format file anu anjeun peryogikeun upami kuring hoyong desain kuring sorangan?

IGS jeung format STP pikeun desain 3D, gambar CAD oge ok, AI, CDR, solusi tinggi PDF oge OK.

Sabaraha lami waktos alat sareng waktos produksi?

Waktos alat peryogi 10-20 dinten.waktos produksi nyaeta nurutkeun kuantitas.waktos produksi nyaeta 5-7 poé pikeun urutan bellow 3000 PCS.

Naon MOQ anjeun?

Biasana MOQ kami nyaéta 1000pcs anu gumantung kana ukuran produk urang.Tapi kami ogé nampi kuantitas anu langkung handap pikeun pesenan sidang munggaran anjeun.

Sabaraha warna anjeun tiasa ngadamel?

Urang tiasa ngalakukeun salaku warna Pantone.Anjeun ngan perlu ngabejaan urang jumlah warna pantone rék.Urang bakal cocog warna.Urang ogé bisa nyieun katumbiri, ngalelep dasi, glow dina poék, produk silicone robah warna ka warna.

Naon karasa basisir anjeun tiasa ngadamel?

Urang tiasa ngadamel karasa ti 20 basisir A dugi ka 80 basisir A.

Naha anjeun tiasa nyitak dina produk karét silikon?

Leres, urang tiasa nyitak dina produk karét silikon.Urang tiasa ngalakukeun percetakan sutra, percetakan pad sareng percetakan 3D jsb.

Jenis sertipikat naon anu anjeun pikahoyong?

Sadaya bahan timah, cadmium & nikel gratis anu tiasa nyumponan standar Éropa & AS.Urang ogé tiasa ngadamel produk silikon konduktif, produk silikon tahan seuneu, produk silikon kelas dahareun jsb.

Kumaha nganteurkeun?

Urang bisa ngirim barang ku express kayaning DHL, FedEx, UPS, EMS, jsb Urang ogé bisa ngirim aranjeunna ku laut.

Kumaha carana abdi tiasa mayar?

Kami nampi transfer bank, Western Union jsb.

Naon istilah pembayaran?

Pikeun kapang, 50% deposit, 50% kasaimbangan sanggeus sampel dikonfirmasi.Pikeun produk, 30% deposit, 70% kasaimbangan saméméh pengiriman barang.

Rék gawé bareng jeung urang?