• Products

Majelis sarta Service Packing

Majelis sarta Service Packing

Chengda Rubber & Plastic gaduh jalur perakitan sareng garis packing.Urang bisa nyadiakeun layanan assembly basajan tur packing jasa pikeun konsumén urang jeung nganteurkeun barang nurutkeun sarat customer urang.

Assembly and packing service-01
Assembly and packing service-02