• Products

Tentang Kami

Tentang Kami

Saha Urang

Dongguan Chengda Rubber & Plastic Technology Co., Ltd. aya di Dongguan Cina, kalayan legana 5000 m², perusahaan berorientasi jasa anu khusus dina produk R&D karét sareng produk silikon.Utamana kalibet dina rupa-rupa jenis produk ngalibetkeun bagian listrik, bagian éléktronik, bagian handphone, bagian mobil, suplai médis, panerapan dapur jeung produk barudak, sarta industri lianna.

Kami gaduh desain produk anu kuat sareng tim desain kapang, tiasa gancang ngembangkeun sareng ngadesain cetakan kualitas luhur, sareng kami gaduh bumi perkakas sareng mesin fabricating silikon, tiasa ngahasilkeun produk anu kualitasna sareng kuantitas dina waktos anu paling pondok.Urang tiasa ngadamel produk tina konsép, sareng tiasa nyayogikeun jasa ti desain produk, desain kapang, fabrikasi produk, dugi ka assembly produk, packing jsb.

Pausahaan mastikeun ngalaksanakeun kontrol produksi jeung kontrol rupa prosés produksi luyu jeung sarat sistem kualitas internasional ISO.Pausahaan ngabogaan sistem manajemen komprehensif ti desain produk, panalungtikan sarta pamekaran, pikeun ngembangkeun kapang, bahan baku, téhnologi produksi, ngaronjatkeun kualitas prosés produksi, fasilitas hardware lengkep, stabilitas kualitas.Saatos sababaraha taun pangwangunan, produk perusahaan dijual di sakuliah Cina.Pabrikan anu kasohor dipercaya pisan, sareng diékspor ka Amérika Serikat, Uni Éropa, Asia Tenggara sareng nagara-nagara sanés sareng kéngingkeun pujian ti para nasabah.

certificate

Kami nampi OEM atanapi ODM, sareng nyayogikeun dukungan téknis sareng jasa anu dipercaya, di handap ieu mangrupikeun kamampuan utama urang.

1. Desain produk jeung sampel gancang.

2. Desain kapang jeung fabrikasi kapang.

3. Pilihan bahan jeung ngembangkeun.

4. Silicone jeung karét niiskeun molding jeung suntik molding.

5. assembly produk.

6. rojongan packing custom.

FILOSOFI USAHA

Integritas, standarisasi, inovasi, syukur.

Kabijakan kualitas

Operasi standar, fokus profésional, inovasi, kualitas munggaran.

SEMANGAT WIRAUSAHA

Optimalkeun pasar kalayan bakat, ngamekarkeun pasar kalayan téknologi, sareng kéngingkeun palanggan kalayan kualitas.

PRIORITAS URANG

Produk kualitas luhur + harga kalapa + waktos turnaround gancang + layanan palanggan sampurna

HARGA KOMPETITIF

Ngabogaan téhnologi produksi ngarah, staf ngalaman senior, bisa boga kontrol pohara alus dina biaya produksi.

PRODUK KUALITAS TINGGI

Tujuan kami nyaéta pikeun ngahasilkeun produk anu kualitasna saé, mastikeun yén klien kami bakal ngabagi pangalaman anu saé sareng damel sareng kami.Sertifikasi spésifik: SGS, FDA, RoHs sayogi.

WAKTU TURNAROUND CEPAT

Diolah produksi efisien urang, digabungkeun jeung kalenturan karyawan ', geus ngurangan turnaround produksi urang, mastikeun pangiriman nyaeta timely.Urang nambahkeun aksés streamlined kami ka produksi, simplify prosés pesenan.

PALAYANAN PALANGGAN

Dengekeun anu saé pikeun klien kami anu dikenal dina eupan balik sareng koméntarna ogé patarosan ti klien anyar kami parantos ngajantenkeun kami langkung hadé adaptasi sareng ningkatkeun kualitas palayanan.Ku alatan éta, urang bisa hadé minuhan kaperluan klien kami '.

Wilujeng sumping didatangan pabrik urang sacara pribadi, kirimkeun patarosan anjeun ka email kami, atanapi nelepon kami iraha waé!Hatur nuhun kana perhatosan, pangrojong, kapercayaan sareng kerjasama anjeun.