tampilan produk

Kami gaduh desain produk anu kuat sareng tim desain kapang, tiasa gancang ngembangkeun sareng ngadesain cetakan kualitas luhur, sareng kami gaduh bumi perkakas sareng mesin fabricating silikon, tiasa ngahasilkeun produk anu kualitasna sareng kuantitas dina waktos anu paling pondok.Urang tiasa ngadamel produk tina konsép, sareng tiasa nyayogikeun jasa ti desain produk, desain kapang, fabrikasi produk, dugi ka assembly produk, packing jsb.

  • 18
  • 19

Kamampuhan

  • contact_us_img
  • Company reception desk

Naha Milih Kami

Dongguan Chengda Rubber & Plastic Technology Co., Ltd. aya di Dongguan Cina, kalayan legana 5000 m², perusahaan berorientasi jasa anu khusus dina produk R&D karét sareng produk silikon.Utamana kalibet dina rupa-rupa jenis produk ngalibetkeun bagian listrik, bagian éléktronik, bagian handphone, bagian mobil, suplai médis, panerapan dapur jeung produk barudak, sarta industri lianna.

Warta pausahaan

Pamakéan sarta fungsi bagian silicone

Asesoris silikon - dinten ayeuna kuring bakal nunjukkeun ka anjeun naon bagian asesoris silikon, sareng kami bakal ngajelaskeun pamakean sareng pungsi bagian silikon hiji-hiji.bagian Silicone bisa dibagi jadi dua kategori umum, hiji belon ...

Kumaha carana milih karasa luyu pikeun ngolah pinggel silicone custom?

Ngeunaan ngolah wristbands silicone ngaropéa, loba babaturan teu wawuh pisan jeung alam bahan produk jeung produksi jeung téhnologi processing, jadi produk anu dihasilkeun némbongkeun kurangna pe ...

  • Karét sareng silikon produk panalungtikan sareng pamekaran usaha jasa